Strana 1 z 2

Obrazok

Napísané: Ut Máj 04, 2010 9:24 am
od užívateľa adrianko088
Ako si nahrajem obrazok do vlastneho profilu ,dik za pomoc

Napísané: Ut Máj 04, 2010 9:35 am
od užívateľa Motuz
nahraj ho z počitača na Imageshack.us a tam pri uploade si zvol "Resize image" na velkosť "Avatar". Potom ked to bude prepne ťa to na obrazovku kde budeš mať linky na dany obrazok. Skopiruj link ktory ma popis "Direct lin to image" a ten si v nastaveniach na fore pridaj k obrazku a daj použiť alebo nahrať :wink:

Napísané: Ut Máj 04, 2010 9:47 am
od užívateľa adrianko088
Dik moc uz to ide

Napísané: Ne Júl 04, 2010 11:11 am
od užívateľa čierny dravec
zdravim, bol niekto z vas v poslednom case na www.imageshare.uk cez ktoru sa dava do fora obrazok?uz je to tam nejake pomenene,nevie niekto poradit ako tam mam dat ten obrazok?prosim poradte uz som z toho chory... :D

Napísané: Ne Júl 04, 2010 3:24 pm
od užívateľa Motuz
imageshack.us nie uk :idea:

Napísané: Ne Júl 04, 2010 6:43 pm
od užívateľa PlusMinus
ja chodim cez: http://www.imageshack.us/

nahrat obrazok asi vie kazdy. Volte resize 640x480 a dole YES/NO je jedno, nakolko tu reklamu tam da tak ci tak (davam ale NO, sem tam ta reklama nie je)

takto to vyzera po nahrati obrazka:
Obrázok

ak ta reklama tam je, spoznate to lahko, je to oddelena veta na konci a je tam Imageshack upload by... a bla bla. tak ten mozete kludne vymazat.

BTW, ak davate dany link, pls, pred aj po ten link dajte medzeru, aby vam obrazok nedavalo do stredu obrazovky/prispevku...

Napísané: Ut Júl 06, 2010 5:24 pm
od užívateľa adrianko088
stiahmi si do PC program a mas pokoj

Napísané: Ut Júl 06, 2010 6:01 pm
od užívateľa PlusMinus
zivi priklad ako niekto zas neprecital moju poslednu vetu v predoslom poste :D

Obrázok

Medzera a vymazanie toho linku...

Napísané: So Júl 10, 2010 12:50 pm
od užívateľa čierny dravec
ked uz mam obrazok nahraty(foto ma aj presny rozmer) ako mam dat pred a za link medzeru,ked nan tuknem oznaci ho cely,a ako presne ho mam prekopirovat do fora mam si otvorit svoj profil a skopirovat ho tam ci co?to mi nie je jasne... :?

Napísané: Ne Júl 11, 2010 1:58 pm
od užívateľa PlusMinus
ak chces davat foto ako podpis, pls najprv zvaz rozmery... co najmensie...

ja to mam v podpise takto:

Kód: Vybrať všetko

[img]http://img112.imageshack.us/img112/532/usermegane2copycn6.jpg[/img]


porovnaj a prisposob

Napísané: So Júl 17, 2010 9:19 am
od užívateľa čierny dravec
ja to vzdavam :( sa do tych pc volako nic nerozumiem :oops:

Napísané: So Júl 17, 2010 4:33 pm
od užívateľa PlusMinus
posli mi to do emailu plusmiuns@meganeklub.sk a mozem ti to nahodit ak chces

Napísané: Ne Júl 18, 2010 10:51 am
od užívateľa čierny dravec
vdaka za ochotu,usetril si mi 10rokov zivota z toho pocitaca,hadam ti prisiel moj mail :lol:

Napísané: Št Júl 22, 2010 6:55 pm
od užívateľa PlusMinus
mas to tam.. :wink:

Napísané: Pi Júl 23, 2010 3:52 pm
od užívateľa čierny dravec
jeej, diky moc :D

Napísané: Ne Júl 25, 2010 3:10 pm
od užívateľa Kofisterix
Viem, že moja otázka nebude o avataroch, ale budiž.

Na majiteľov fóra - neuvažovali ste o mode/plugine pre PHP, ktorý by dokázal uploadovať obrázky na hosting (čo by bolo náročnejšie na miesto), alebo o mode, ktorý automaticky zmenší obrázok vložený cez tag [img] na nejakých 240x480 alebo ľubovoľný iný rozmer a nastaví naň href na originálny obrázok? Pretože ak tu ľudia vkladajú dvoj a viac MPx obrázky, je trošku o hubu zmenšovať stránku alebo ho pozerať cez voľbu "Zobraziť obrázok"... Totižto na monitore s rozlíšením 1024x768 alebo 1280x1024 (v dnešnej dobe dosť častá rezolúcia) to fórum roztiahne tak hnusne, že sa na to nedá pozerať :)

Alebo ma zmetiete jak sirotu ? :D

Napísané: Ne Júl 25, 2010 4:44 pm
od užívateľa jansson13
Kokos, to co je ? Ze atomova fyzika na mna ! Ale urcite chces pomoct... :D :D

Napísané: Ne Júl 25, 2010 6:17 pm
od užívateľa DJ
ide o to kolko maju predplateneho priestoru , ako je to fajn určite to ulachči pracu s upl. obrazkov ale či to stoji za to zbytočne platiť ked su free serve kde sa to da upnuť. moj nazor je to asi zbytočne, uvidime ako sa vyjadri vedenie :-)

Napísané: Ne Júl 25, 2010 9:36 pm
od užívateľa PlusMinus
1. zahlti to priestor, ktory mame
2. do phpbb, php a mysql sa vyzname, ale nechcem sahat do coho sa nerozumiem na 100%
3. 1024x768 je dost stare rozlisenie... tusim 17 a starsie 19palc monitory ?
dnes je standard (22wide) teda casom tato problematika padne..
4. ak mas plugin na zmensenie cez tag img, sem s nim... (ale aj navodom, popisom ci manualom)

Napísané: Ut Júl 27, 2010 1:24 pm
od užívateľa Kofisterix
Mod dodám, ktorá verzia phpBB? 2, 3, gold, nuke?

K tým monitorom - ešte sa dosť často stretávam so 17tkami na 1280x1024, ale nehádam sa, že na západe to je už inak, my, východ, sme kraj jednoduchý, vieš jak to :D

Napísané: Ut Júl 27, 2010 5:00 pm
od užívateľa PlusMinus
phpbb1
FI black

Napísané: Po Aug 02, 2010 11:37 am
od užívateľa Kofisterix
Malý JavaScriptík by mohol byť?

Je potrebné ho vložiť do viewtopic.php, aby bol v headke a body každej stránky. Orezáva len obrázky nad nastaveným rozmerom, menšie necháva tak. Náhľad má nastavený href na originál, ktorý sa podľa nastavenia prehliadača otvorí buď v novom okne alebo na novej karte.

Takto to asi vyzerá
http://www.katedrala.cz/anonym/nph-agen ... 7.pm/grfg/

Či sereme na to? :D

Napísané: Po Aug 02, 2010 12:17 pm
od užívateľa PlusMinus
ja by som do toho siel, ak bude rozumny skript a nenarozne nahodenie do prevadzky

Napísané: Po Aug 02, 2010 2:32 pm
od užívateľa Kofisterix
Akonáhle niekde vyhrabem login k FTP nášho školkého fóra, odskúšam to tam a spíšem podrobný návod.

Tú ukážku si si pozrel? Móže byť?

Napísané: Po Aug 02, 2010 5:21 pm
od užívateľa PlusMinus
oka, zatial diky, no ak sa vyznas v php/sql, mohol by si kuknut aj chat nejaky jednoduchy ? :twisted: