Strana 2 z 2

Napísané: Po Aug 02, 2010 5:31 pm
od užívateľa Kofisterix
Samozrejme. Hodil by sa na index - v podobe ShoutBoxu alebo Ajax? :D

Nerobím reklamu, ale ukážka ShoutBoxu je na www.svetelektro.com (index vpravo) a Ajax je na www.forum.war4fun.com (dole)

Akurát, že jedno beží na phpNuke a druhé na phpBB3 tuším.

Napísané: Po Aug 02, 2010 5:44 pm
od užívateľa PlusMinus
kamen urazu, phpbb1
shutbox by ale mal mat verziu na bb1 nie ?
inak pod forum v celej sirke som videl niekde.. :roll:

Napísané: Po Aug 02, 2010 6:06 pm
od užívateľa Kofisterix
Ako som spomínal, musím sa dopátrať k tomu loginu na naše fórum, tuším beží tiež na phphBB1. Ja už niečo vymyslím... ;)

Napísané: Po Aug 02, 2010 6:14 pm
od užívateľa PlusMinus
oky thnx

Napísané: Št Aug 05, 2010 7:19 pm
od užívateľa Kofisterix
Ták po menšej odmlke - mám oba skripty, len ich nemám kde testovať fest. K loginu som sa ešte stále nedostal a wz.cz ma s ich pingom prinajlepšom asi zabije. Preto otázka - nedala by sa dočasne vybaviť subka u vás? Len za účelmi testovania tých dvoch vecí.

Napísané: Št Aug 05, 2010 7:21 pm
od užívateľa Kofisterix
Ták po menšej odmlke - mám oba skripty, len ich nemám kde testovať fest. K loginu som sa ešte stále nedostal a wz.cz ma s ich pingom prinajlepšom asi zabije. Preto otázka - nedala by sa dočasne vybaviť subka u vás? Len za účelmi testovania tých dvoch vecí.

Napísané: Št Aug 05, 2010 9:28 pm
od užívateľa PlusMinus
posli mi ich, viem ich nahodit na ftp - ak to tak pojde