Strana 1 z 1

Favicon

Napísané: Št Apr 08, 2010 3:30 pm
od užívateľa PlusMinus
Yacomovi dakujeme za istrukcie a za favicon :D

Keby nevedel niekto co to je:
Obrázok

Napísané: Št Apr 08, 2010 3:36 pm
od užívateľa Motuz
Parádaa diki Yacomo :wink:

Napísané: Št Apr 08, 2010 5:42 pm
od užívateľa Yacomo
Rado sa stalo :)

Napísané: Št Apr 08, 2010 6:17 pm
od užívateľa lara1234
a vam to funguje? mne to nikde neukazuje :(

Napísané: Št Apr 08, 2010 6:57 pm
od užívateľa PlusMinus
skusal som mozillu a google chrome a zobrazuje

Napísané: Št Apr 08, 2010 7:23 pm
od užívateľa westwind
pekné.... good work :ay:

Napísané: Št Apr 08, 2010 8:51 pm
od užívateľa m.a.j.o.r
dobra prace...taky me to napadlo jen sem nevedel jak se to jmenuje a jak se to dela... :lol: :wink:

Napísané: Št Apr 08, 2010 9:18 pm
od užívateľa Master
no ja by som tam mozno dal kusok vacsie to ...

-----
Obrázok
-----

Nie je to tak lepsie ? jednoznacnejsie ... na tych 16x16 pix :D

Napísané: Pi Apr 09, 2010 12:04 am
od užívateľa PlusMinus
master, je to zmensene logo, moc tam nenavymyslame :D

Napísané: Pi Apr 09, 2010 6:09 am
od užívateľa peter-1.6
naa ja kukam ze mam v historii nieco ine :D

Napísané: Pi Apr 09, 2010 7:38 am
od užívateľa PlusMinus
ak vam ukazuje nieco ine, chyba je na vasej strane :wink:

Napísané: Pi Apr 09, 2010 9:36 am
od užívateľa vrkuboy
ani sem nemusel otvirat tento topic, hned sem si toho vsimnul :D pecka

Napísané: Pi Apr 09, 2010 1:30 pm
od užívateľa lara1234
ja mam mozilu a nic:(

Napísané: Pi Apr 09, 2010 1:36 pm
od užívateľa vrkuboy
lara: skus klavesu F5, smazat cookies a nebo update mozily na nejnovejsi verzi

Napísané: Pi Apr 09, 2010 3:46 pm
od užívateľa lara1234
mam najnovsiu mozilu, F5 poznam, a cookies vymazat skusim :)

Napísané: Pi Apr 09, 2010 5:12 pm
od užívateľa melon
Aaa no super a ja ze aka novinka, tak uz viem ako sa to aspon vola :) Opera 10, funguje

Napísané: Pi Apr 09, 2010 6:41 pm
od užívateľa Master
jha som to logo len kusok zvacsil ... teraz to vyzera kusok ako logo ferrari :D

Napísané: Pi Apr 09, 2010 7:00 pm
od užívateľa lara1234
aj som vymazala cookies, a nejde to... rezignujem !

Napísané: Pi Apr 09, 2010 7:44 pm
od užívateľa Yacomo
Lara: skus kliknut pravym tlacidlom na ikonu, kde by mal byt favicon a zvol moznost zobrazit vsetko(nieco take by tam malo byt, lebo mne to v safari islo OK a v mozzile som mal tiez problem a potom som tam nieco poklikal a uz to frci). Ak ti to tak nepojde, tak ti skusim napisat lepsi postup :)

Napísané: So Apr 10, 2010 4:03 pm
od užívateľa lara1234
yacomo- to je nic, nic take mi to neukazuje.. asi som uplny antitalent.. a sak nechaj tak...

Napísané: So Apr 24, 2010 12:31 pm
od užívateľa cooler
Nic si z toho nerob, nemozeme byt seci na secko ... mas ine kvality :wink: