Strana 1 z 1

Prídavný otáčkomer

Napísané: So Dec 01, 2012 2:45 pm
od užívateľa rador
Páni(a dámy) chcel by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s prídavným otáčkomerom a jeho inštaláciou. Mam Megane CLassic 98 1,4e 55kW

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: So Dec 01, 2012 2:48 pm
od užívateľa PlusMinus
treba vyskusat, niektore budiky staci len prehodit..

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: So Dec 01, 2012 2:53 pm
od užívateľa rador
myslíš že by šiel prehodiť otáčkomer za hodiny? :)

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: So Dec 01, 2012 4:16 pm
od užívateľa PlusMinus
treba vyskusat, na viacerych miestach som cital, ze len prehodili budiky a slo to.. za pokus to stoji a budiky by si potreboval aj tak..

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: So Dec 01, 2012 7:30 pm
od užívateľa peter-1.6
na 99,99% ti stačí prehodiť budíky ktoré majú otáčkomer, ale musíš vymeniť celé budíky, samotný otáčkomer by si asi tažko rozchodil, budíky kúpiš za pár eur cize nieje to drahá prestavba :wink: , ja som min rok jedny zrušíl ked som prerábal podsvietenie na led , zohnal som biele s 2 litrového coupečka
naskušku ti možem požičať moje pokazené , zasekáva sa len ručička tachometra, vyskúšaš a ked ti to bude fungovať už len zozenieš budíky aké chceš a budeš mať 100% nu istotu že ti to bude fungovať

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Ne Dec 02, 2012 6:33 pm
od užívateľa rador
A neviete či by sa dali nahodiť budíky z ph.II na ph.I?

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Ne Dec 02, 2012 6:53 pm
od užívateľa PlusMinus
nie, phase I a II sa neda kombinovat.

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Ne Dec 02, 2012 7:46 pm
od užívateľa petonumberone
ano da :D LukasTO to tak ma :P

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Ne Dec 02, 2012 9:03 pm
od užívateľa PlusMinus
dpc, mne to neslo lebo v PH I. som mal 4 konektory k budikom, a PH II ma len tri.. napojil som a neslo vobec nic..

sice, ja som mal coupe bez PC a napajal som budiky z ph II s displejom bez PC.. asi zalezi teda od povodneho stavu, ak ma displej ano, ak nema, nie :D

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Po Dec 03, 2012 5:21 pm
od užívateľa peter-1.6
pasuje to za predpokladu ze prekábluješ konektory , no poviem ti pravdu asi by sa mi stým nechcelo babrať :)
joy original som mal na aute budíky s digi poc km, teraz mám také isté s coupecka jak si mal aj ty s man. pocítadlom, a konektory sú rovnaké, rorzdiel v konektoroch je len medzi PH1- PH2

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Po Dec 03, 2012 7:01 pm
od užívateľa rador
a budiky z neakeho uplne ineho auta?

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Po Dec 03, 2012 7:42 pm
od užívateľa PlusMinus
Rador radsej zavolaj novotnemu a kup budiky z megana..

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Po Dec 03, 2012 7:57 pm
od užívateľa rador
ok....ja sa len pytam....lebo dostsa mi pozdavaju aj budiky co ma kamarat na lagune jednotkovej

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Po Dec 03, 2012 8:02 pm
od užívateľa peter-1.6
z novoným mám osobne dosť zlú skúsenosť s budíkmy........ volal som ked som odfajcil moje, volám mu či majú aj s pal pc. povedal jej jasne majú , tak ja KKt sa tam trepem, pridem tam ukáže mi budíky a skoro ma vykotilo, hovorím a kde je ten pal pc, ukazoval mi sak toto a to bol dig poc. km, ukázal som mu moje že ako vyzerajú s pal. pc a povedal že také ešte nevidel, fakt skoro ma porazilo , PH2 už mám pal pc medzi km, PH1 má zvlášť diasplay tam kde je teplota motora a palivomer
nakonec som potom zohnal biele a už by som ich nevimenil zanič, velmi sa mi páčia :wink:
Obrázok

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Po Dec 03, 2012 8:29 pm
od užívateľa rador
To ja zas nemozem prist na chut tym bielym....radsej by som chcel klasicke cierne ale este s tymi alu kruzkami okolo

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: Ut Dec 04, 2012 11:14 am
od užívateľa peter-1.6
alu kruzky musis dokupit, aj s postou vijdu cca 32e

Re: Prídavný otáčkomer

Napísané: St Feb 27, 2013 11:54 am
od užívateľa needyx
Co tak tieto: http://www.youtube.com/watch?v=dZi7Q6xYIeg

Mrkni na min 2:36 ;)

Podla mna boli super. Boli krasne, super podsvietene na modro a hlavne ich nikto okrem mna nemal :P