s m1 porovnať nemôžem je to o 2generácie starsie auto a pomaly bude mať 20rokov aj napriek tomu je to láska a môj prvý renault vôbec, ten zvuk výfuku paráda ale nie na dlhé cesty

m2 bolo auto za ktorým sa ľudia otáčali hlavne kvôli tomu ako vyzeralo bolo to iné auto ako len obyčajný megan, malo nejaké plusy oproti trojke, hlavne bolo tiché zvnútra nič nerezonovalo čo sa nedá povedať o trojke, mám pocit že na trojke pri výrobe čosi posetrili je to vidieť teda hlavne počuť pri jazde vrzgaju mi kľučky a spolujazdcove dvere, ešte mi dosť chyba už spomínané bezklucove odomykanie / štartovanie ako pri dvojke, na dobré veci si človek zvykne rýchlo a ťažko sa od nich odúča, ale aby som nebol len kritický má svoje plusi, aj pri studenom motore to ráno hneď kúri, a to pri dvojke som sa viac načakal, dalej samotný motor má kulturnejsi chod predsa má minimálne o polovicu menej najazdené ako speedo. ešte plus dvojky je že mala viac odkladacích priestorov u vodiča aj spolujazdca odkladacie skrinky na dverách a kastlik je tiež o polovicu menší ako pri dvojke, toľko zatiaľ o trojke viac menej ju stále ešte len spoznávam, ale keby mam zas kupovať auto asi by som váhal či ešte raz trojku, skôr by som asi hľadal dvojku nejaký posledný ročník 2008 alebo 9
celkové hodnotienie je vsak dobré a samotne auto je v super stave také som ešte nemal lebo v blízkej dobe si nemyslím že by bolo treba do niečoho investovať a opravovať