Inak co sa auta tyka musim povedat, ze tento rok som ho vazne nesetril, v lete sme boli 2xkrat v chorvatsku, z toho raz v Dubrovniku co je 1200km tam a 1200km spat a auta slapalo ako hodinky. Mam pocit, ze teraz co sa tyka motora, tak asi zatial ide najlepsie, najazdenych 126tisic, ale skutocne mozem povedat, ze jazdu a hlavne dlhu si na tomto aute doslova vychutnavam.
Co sa tyka dalsich prac a uprav, nerad nieco planujem, pretoze vsetko sa odvija od casu a aj financnej situacie. Kazdopadne tuto zimu este dojazdim na 15 plechoch a dojazdim este zimne gumy a na jar mam v plane vymenit Nervasporty za nieco ine, zatial este vobec neviem co, ale aku taku predstavu mam. Nervasporty budu sluzit na buduco rocnu zimu. Mam v plane este nejake lakovnicke veci co sa tykaju interieru, madla, palubovka a taaak. Toto sa zrealizuje asi cez zimu, ked predsa len bude viacej casu. Na jar by som chcel este spravit nejaky malinky spojlerik do zadu, ale len taky lem z Mircom mame spolocne v plane nieco vymysliet. Na predny naraznik este pojde lizatko a na zadny naraznik mam v plane vymysliet spravit zadny difuzor, mam plan aj ako dokonca uz.
Takze roboty ako na kostole, ale hovorim, nerad planujem, moze sa stat hocico, moze prist aj nejaka ina ponuka auta, aj ked uz boli, ale zatial som vzdy odolal, nakolko toto je moja srdcovka, snad to este tak nejaky rocik ostane.